radio
Ultimele subiecte
Statistici
Avem 281 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: cazare7U
Membrii nostri au postat un numar de 5470 mesaje în 450 subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 4 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 16, Vin Oct 11, 2024 1:47 am
CURRENT MAP
cerere unban
5 participanți
Pagina 1 din 1
cerere unban
nam stiut ce treb sa fac, nici acum nu stiu ,niciodta nam folosit hack de la unde tre sa stiu cume protocolul de unban, o alta problema ca sunt maghiar nu inteleg tot ce scritt, toti scrieti ca ramane banul, dar nici acum nu inteleg de ce am primit .nu de mult joc online ,am vazut ca serverul ingerii e un server destul de bun si de aia am jucat aici.si acum sunt in ban s nu vreti sam dati unban......
elmezavar- Membri
Data de inscriere : 26/06/2011
Re: cerere unban
IP Address 85.186.5.6
Host 85.186.5.6
Location RO RO, Romania
City Miercurea-ciuc, 20 -
Organization ASTRAL Harghita CPE
ISP UPC Romania SRL
traiesti in romania, stii sa scrii in romana dar nu stii sa citesti ? fii serior, asta e aiurea.
initial banul l-ai primit pentru ca nu ai dat pozele. pozele pe care le-ai postat pe forum sunt in format png, cele facute de server se salveaza cu extensia .bmp. ce concluzie vrei sa tragem din asta ?
Host 85.186.5.6
Location RO RO, Romania
City Miercurea-ciuc, 20 -
Organization ASTRAL Harghita CPE
ISP UPC Romania SRL
traiesti in romania, stii sa scrii in romana dar nu stii sa citesti ? fii serior, asta e aiurea.
initial banul l-ai primit pentru ca nu ai dat pozele. pozele pe care le-ai postat pe forum sunt in format png, cele facute de server se salveaza cu extensia .bmp. ce concluzie vrei sa tragem din asta ?
Mace- Administrator
Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Radauti
Tata...lasa-ne cu smecheriile ca e plina lumea de smecheri..Pune pozele originale pana maine sau daca nu sa isi vada fiecare de viata lui...
cum nu ai stiut ce tre sa faci..daca tiam cerut pozele ...tiam dat id ....si tu vii cu pozele dupa o luna...lasa vrajeala ca nu suntem copii de 12 ani....pune pozele originale daca nu bye
si o mai dai si in sf ca nu esti roman....poate esti maghiar dar frate traiesti in romania ....chiar nu cunosti romana? lol ...cum am zis vrajeala
si o mai dai si in sf ca nu esti roman....poate esti maghiar dar frate traiesti in romania ....chiar nu cunosti romana? lol ...cum am zis vrajeala
Dany- Membri
Data de inscriere : 05/06/2011
chiar daca pare imposibil sa stiti ca eu ii dau crezare.Dany a scris:.poate esti maghiar dar frate traiesti in romania ....chiar nu cunosti romana? lol ...cum am zis vrajeala
si cunosc multi ca el in zona covasna si harghita, credeti-ma ca nu vorbesc din amintiri.dar oricum asta este un codat.
si mai are cativa prieteni din Miercurea-Ciuc (dany daca i-ti mai amintesti cand l-am verificat pe unu) dintre care face parte si Lapos si inca 2 ale caror nick-uri imi scapa pe moment
Carlos- Membri
Data de inscriere : 14/06/2011
sunteti prost ) lasati unbanul credca mai e niste server cu admini mai normale, salutare , joc bun :-j
elmezavar- Membri
Data de inscriere : 26/06/2011
bine ca esti tu cel despept . am vazut asta in postul anterior.
closed!
closed!
Mace- Administrator
Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Radauti
viszont lataszra!elmezavar a scris:sunteti prost ) lasati unbanul credca mai e niste server cu admini mai normale, salutare , joc bun :-j
pe romaneste fa-ne sa ne fie dor de tine!!!!!!!!
S meg a fass!! (asta nu o traduc ca-mi dau baietii gag , dar sigur asta vor sa-ti dea si ei!!
Carlos- Membri
Data de inscriere : 14/06/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Oct 20, 2011 8:05 am Scris de TIPUL
» Buna Seara
Mier Oct 19, 2011 12:01 pm Scris de Mace
» Poze/demo codatii IGR - Trafikntul
Mier Oct 19, 2011 9:48 am Scris de Mace
» Retrogradari/stergeri admine sau sloturi!!
Mier Oct 19, 2011 9:46 am Scris de TIPUL
» Ne mutam in casa noua!!
Mier Oct 19, 2011 8:18 am Scris de Mace
» Bancuri bune / Bancuri cu playeri /admini
Mier Oct 19, 2011 3:34 am Scris de yamakuza
» filmulete haioase
Mar Oct 18, 2011 9:05 am Scris de Mace
» Jocuri PC
Mar Oct 18, 2011 7:52 am Scris de mizelash
» Posibila revenire!
Lun Oct 17, 2011 1:16 pm Scris de gonococu