radio
Ultimele subiecte
Statistici
Avem 281 membri înregistrațiCel mai nou utilizator înregistrat este: cazare7U
Membrii nostri au postat un numar de 5470 mesaje în 450 subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori Nici unul
Recordul de utilizatori conectați a fost de 16, Vin Oct 11, 2024 1:47 am
CURRENT MAP
Cerere Unban "max"
5 participanți
Pagina 1 din 1
Cerere Unban "max"
Ban Information
Name: Dependent de "nume .. cu reclama "
IP: 188.173.177.132
Reason: aim
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: IGR - Mace
Admin SteamID: STEAM_0:0:22
Ma rugat sa ii fac pt ca el nu stie.....ee nou venit pe forum !!!
Reason: nu ee aim ca ee norecoil "doar ca a gresit mace"
Ban Information
Name: Dependent de "nume .. cu reclama "
IP: 188.173.177.132
Reason: aim
Unban Time: Permanent Ban
Admin Name: IGR - Mace
Admin SteamID: STEAM_0:0:22
Ma rugat sa ii fac pt ca el nu stie.....ee nou venit pe forum !!!
Reason: nu ee aim ca ee norecoil "doar ca a gresit mace"
Ultima editare efectuata de catre FeNoMeN aScUnS in Lun Aug 22, 2011 10:09 am, editata de 1 ori
Re: Cerere Unban "max"
habar nu am ce inseamna norecoil de cand jok pe acest servar nu am schimbat cs asa am jucat de mult timp si acum al luat ban habar am ce inseamna daca se poate sa imi explice si mie cineva ce inseamna si daca mai pot juca va rog frumos si daca mai poate sa imi spuna si mie cineva cum scot chestia asta va rog frumos mai dati-mi o sansa pentru k nu am stiut
max- Membri
Data de inscriere : 22/08/2011
Mace- Administrator
Data de inscriere : 12/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Radauti
ba frate nu se poate asa cv nu are cum dc nu pot sa iau demo ala sa vad si eu ? cum scot porcaria asta k eu nu am instalat nimik ajutati-ma si pe mine
max- Membri
cum sa nu poti sa iei demo-ul
vezi ca ai acolo max demo....da clik sil descarci
vezi ca ai acolo max demo....da clik sil descarci
Dany- Membri
Data de inscriere : 05/06/2011
va rog frumos mai dati-mi si mie o sansa joc de ogramada timp pe acest servar si nu am fost codat nici odata habar nu am avut k am porcaria asta nu am instalat nimik k intentie va rog frumos astept un raspuns
max- Membri
data viitoare vei avea mai multa grija. mai las topicul deschis pana maine dupa amiaza..( cand ma trezesc.. 1-2) dar oricum e clara concluzia..
Mace- Administrator
ma frate intelege-ti k daca instalam eu cv ziceam gata frate mai prins sa fi sanatos da credema k nu am instalat nimik tu sti de cand jok asa ..... crede-ti ma k habar aveam e prima data cand aud de asa cv
max- Membri
nu e treaba mea..
nu mai posta aiurea si asteapta si parerea celorlalti daca vrei, dar oricum nu o sa schimbe nimic.
nu mai posta aiurea si asteapta si parerea celorlalti daca vrei, dar oricum nu o sa schimbe nimic.
Mace- Administrator
uitati-ma pe forum pe toate siteurile sa vedeti cati se plang k au luat ban aiurea k nu au stiut k au codu asta cadn instalezi cs al are in el o sa iau ban ogramada aiurea uni habar au k au instalat codu asta uitati-va din curiozitate
max- Membri
eu zic ca e curat...mam uitat la demo....asta e doar parerea mea
Dany- Membri
Data de inscriere : 05/06/2011
astept si eu un raspuns din partea adminilor va rog frumos uitativa la demo sunt nevinovat vreau sa jok cs dati-mi un raspuns
max- Membri
eu spun ca e CURAT
iNk a.k.a Mitzu_Deadline- Moderator Local
Data de inscriere : 09/06/2011
Varsta : 32
Localizare : Targoviste,Dambovita
cum pana mea sa spuneti ca e curat cand se vede de la 10 universuri departare ca are norecoil . fratilor.. dar nici nu ma mai mir ca va scapa atatia... fac eu rost de norecoil si-l postez in camera adminilor sa invatati ce e aia... dar nu mai vorbiti prostii jucati cs nu stiu cate ore pe zi dar nu observati diferenta uriasa dintre gameplay-ul normal si cel din demo... cat pana mea mai traiti in trecut ? au aparut destule tipuri de hack-uri... scripturi si altele ce avantajeaza playerii... sunteti admini... ar trebui sa va interesati macar putin despre lucrurile astea...
defapt nu stiu de ce imi mai bag capul cu unii dintre voi cand ii vad cate unii ca ma intreaba daca x sau y are wall cand defapt tipul e plin de coade... daca nu vreti sa invatati lasati-va de adminat fratilor v-am zis ca va ajut cu tot ce pot. chiar daca nu sunt tot timpul pe server, pe mess tot ma gasiti...
in fine..
sa zicem ca-ti mai acord o sansa max, dar cu conditia sa cauti alt cs. recomand Counter-Strike 1.6 LanT FinaL.. este cel mai bun cs si nu e incarcat cu toate setarile inutile gameplay-ului normal, dar daca te mai prind o data sa nu zici ca nu te-am avertizat.
ban scos, topic inchis.
defapt nu stiu de ce imi mai bag capul cu unii dintre voi cand ii vad cate unii ca ma intreaba daca x sau y are wall cand defapt tipul e plin de coade... daca nu vreti sa invatati lasati-va de adminat fratilor v-am zis ca va ajut cu tot ce pot. chiar daca nu sunt tot timpul pe server, pe mess tot ma gasiti...
in fine..
sa zicem ca-ti mai acord o sansa max, dar cu conditia sa cauti alt cs. recomand Counter-Strike 1.6 LanT FinaL.. este cel mai bun cs si nu e incarcat cu toate setarile inutile gameplay-ului normal, dar daca te mai prind o data sa nu zici ca nu te-am avertizat.
ban scos, topic inchis.
Mace- Administrator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Joi Oct 20, 2011 8:05 am Scris de TIPUL
» Buna Seara
Mier Oct 19, 2011 12:01 pm Scris de Mace
» Poze/demo codatii IGR - Trafikntul
Mier Oct 19, 2011 9:48 am Scris de Mace
» Retrogradari/stergeri admine sau sloturi!!
Mier Oct 19, 2011 9:46 am Scris de TIPUL
» Ne mutam in casa noua!!
Mier Oct 19, 2011 8:18 am Scris de Mace
» Bancuri bune / Bancuri cu playeri /admini
Mier Oct 19, 2011 3:34 am Scris de yamakuza
» filmulete haioase
Mar Oct 18, 2011 9:05 am Scris de Mace
» Jocuri PC
Mar Oct 18, 2011 7:52 am Scris de mizelash
» Posibila revenire!
Lun Oct 17, 2011 1:16 pm Scris de gonococu