IngeriiZoNe.Com[89.44.246.119:27015]
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
radio
Ultimele subiecte
» amx_gamemenu
Cerere UNBAN EmptyJoi Oct 20, 2011 8:05 am Scris de TIPUL

» Buna Seara
Cerere UNBAN EmptyMier Oct 19, 2011 12:01 pm Scris de Mace

» Poze/demo codatii IGR - Trafikntul
Cerere UNBAN EmptyMier Oct 19, 2011 9:48 am Scris de Mace

» Retrogradari/stergeri admine sau sloturi!!
Cerere UNBAN EmptyMier Oct 19, 2011 9:46 am Scris de TIPUL

» Ne mutam in casa noua!!
Cerere UNBAN EmptyMier Oct 19, 2011 8:18 am Scris de Mace

» Bancuri bune / Bancuri cu playeri /admini
Cerere UNBAN EmptyMier Oct 19, 2011 3:34 am Scris de yamakuza

» filmulete haioase
Cerere UNBAN EmptyMar Oct 18, 2011 9:05 am Scris de Mace

» Jocuri PC
Cerere UNBAN EmptyMar Oct 18, 2011 7:52 am Scris de mizelash

» Posibila revenire!
Cerere UNBAN EmptyLun Oct 17, 2011 1:16 pm Scris de gonococu

Statistici
Avem 281 membri înregistrați
Cel mai nou utilizator înregistrat este: cazare7U

Membrii nostri au postat un numar de 5470 mesaje în 450 subiecte
Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectați: 0 Înregistrați, 0 Invizibil și 2 Vizitatori

Nici unul

Recordul de utilizatori conectați a fost de 16, Vin Oct 11, 2024 1:47 am
CURRENT MAP

Cerere UNBAN

+4
lambada
FeNoMeN aScUnS
3n3rgy
bbu
8 participanți

In jos

Cerere UNBAN Empty Cerere UNBAN

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 9:13 am

1. Nick : bbu
2. IP : Dinamic
3. Nume Admin : IGR - Andreys
4. Motivul banului : cu siguranta pentru " cod "
5. STEAM_0 : 1 : 12771330

Buna ziua , as dori sa fac o plangere asupra adminului IGR - Andreys , am mai facut azi una insa am primit raspuns sa fac aici plangerea , in jurul orei 11-12 , am intrat pe server si am castigat prea usor hartile , pe urma dansul sa pus spectator si probabil ca mia facut un posibil demo pe care il rog frumos sa il dovedeasca superiorilor sai pentru a clarifica situatia nu se poate sa stau pe tusa pentru ca el nu a fost capabil sa faca niste poze sau sa foloseasca anumite comenzi cum ar fi " cea care iti face tot ecranul negru " ma rog nu stiu denumirea dar cu siguranta se intelege ce am vrut sa zic , oricum rog ca administratorii sau cine se ocupa de acest server sa ia masuri asupra adminului daca se poate cu suspendarea acestuia pentru neglijenta si graba , astept sa se clarifice situatia si sa pot juca din nou pe server , multumesc

bbu
Membri

Data de inscriere : 23/07/2011

Sus In jos

Cerere UNBAN Empty Re: Cerere UNBAN

Mesaj Scris de 3n3rgy Sam Iul 23, 2011 9:31 am

Sa asteptam dovada banului lui Andreys...

[23/07/2011 - 10:15:55] [IGR - Andreys] [Comanda: "amx_addban "bbu" 79.113.88.229 .0 aim"]

Si totusi vad ca mai folosesti niste avantaje in joc asa e?Ia uita-te aici un pic...Daca tot iti place serverul si vrei sa fii lasat in pace pe el, de ce iti bati joc in halul asta...

[17/07/2011 - 14:05:25] [IGR - Fallen Angel] [Comanda: "amx_addban bbu 79.113.68.0 0 no.recoil"]
[08/07/2011 - 20:28:29] [IGR - klauss*] [Comanda: "amx_say bbu silent run si bunny hop e interzis pe server !"]
[11/07/2011 - 13:31:01] [IGR - mota] [Comanda: "amx_addban bbu 79.113.70.190 0 vulgar"]
3n3rgy
3n3rgy
Administrator

Data de inscriere : 03/06/2011
Localizare : Iasi

https://ingeriizone.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de FeNoMeN aScUnS Sam Iul 23, 2011 9:32 am

Prima data ia dai connect la SVR Ingerii.ZoNe.Ro si isa BANUL din consola ca iti apre si motivul .....pe c are ti lo dat si pe urma pune!

O sa asteptam sa apara si Andreys ......( are sigur un demo cred )
FeNoMeN aScUnS
FeNoMeN aScUnS
Vip

Data de inscriere : 07/06/2011
Varsta : 30
Localizare : Aiud

https://ingeriizone.forumgratuit.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Sam Iul 23, 2011 9:45 am

demo-ul pentru care a luat ban este aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ....................... iar motivul no-recoil ............. eu zic: BANUL RAMANE.

lambada
Moderator Local

Data de inscriere : 12/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 9:50 am

lambada glumesti nu ? doresc si eu sa vad acest demo insa nu cred ca esti masura sa ma judeci fiind moderator local asta insemannd a fi un simplu admin

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de Myshu Sam Iul 23, 2011 9:56 am

Eu am inteles de la Andreys ca de aim nu e sigur dar are no-recoil si a scris la ban aim pt ca era mai usor de scris. Cand o sa vina acasa o sa va zica mai clar
Myshu
Myshu
Vip

Data de inscriere : 05/06/2011
Varsta : 51
Localizare : Pascani

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Sam Iul 23, 2011 9:58 am

bbu a scris:lambada glumesti nu ? doresc si eu sa vad acest demo insa nu cred ca esti masura sa ma judeci fiind moderator local asta insemannd a fi un simplu admin
HA-HA-HA invata prietene ce inseamna comunitate si sa ai un grad in acea comunitate........pe langa moderator am un grad destul de mare ca admin pe server iar noi, adminii tocmai de aceea suntem pusi sa analizam si sa judecam in lipsa ownerului dearece el nu poate fi tot timpul ON pe server si forum..........intr-adevar el poate trece peste toti si sa aiba ultimul cuvant....dar prin faptul ca ne-a investit cu anumite grade si functii nu trebuie decat sa intelegi ca, totusi s-ar putea sa fim abilitati sa facem acest lucru.
Demo-ul este facut de mine si o sa ti-l postez aici sa vezi si tu....insa crede-ma ma insel cam rar....nu stiu daca se scot mai mult de 1-2 banuri din 100 date la mine

demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

lambada
Moderator Local

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 10:01 am

Va salut din nou , cu tot respectul prima oara am sa-i raspund lui fenomen ascuns , daca doresc sa intru pe server imi scrie doar You Have Banned From This Server nu imi apare durata banului , motivul sau de catre cine este dat , insa azi doar IGR - Andreys a fost pe server numa el ma putea bana dar cred ca ti-a confirmat 3n3rgy , iar acum sa iti raspund si tie 3n3rgy , eu nu folosesc silent run , no recoil , bunny hop , au fost banuri date total aiurea am incercat sa fac plangere insa se pare ca am gresit forumul ma rog , nu folosesc nici cfg absolut nimic iti zic sincer toate comenzile le stiu din cap si am sa ti le insir si tie dar sunt curios ce dovada ai ca sa ma acuzi , in fine uite comenzile
cl_sidespeed 999
cl_backspeed 999
cl_forwardspeed 999
rate 30000
cl_dynamicroshair 0
hud_fastwich 1
bind mwheeldown "cl_righthand 1"
bind mwheelup "cl_righthand 0"

Aceste comenzi sunt toate cu care joc deci nu folosesc nici cfg deoarece de fiecare data cand intru in cs doar sidespeed sunt nevoit sa o folosesc ca si comanda restul sunt salvate direct in momentul in care am intrat prima oara in cs , iar acum astept acest demo si sa vedem sper ca va pricepeti sa recunoasteti un no recoil sau silent run , ma refer la administratorii serverului , multumesc

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 10:06 am

IGR - Mishu , daca imi aparea in consola No_recoil stai linistit ca asa se numea cererea , iar sa fim seriosi daca as juca cu ceva " ajutor " sau cod credeti ca as fi prost sa mai postez + de asta folosesc steam credeti ca sunt tampit sa imi bag tot felul de cfg si patch pentru ce ? ca sa imi fie banat de cei de la steam powerred hai sa fim seriosi , oricum nu ma stresez pot sa demonstrez oricand cu orice fel de programe si orice fel de comenzi sa vedeti ca sunt curat , nu are rost sa mai zic ca am jucat cateva sezoane si in pgl...iar LAMBADA iti apreciez munca insa vezi ca ii degeaba cel putin asupra mea , daca tu spui ca eu am silent run sau no recoil inseamna ca si laptele e negru asta insemnand ca te inseli in privinta mea , eu te rog sa te mai uiti peste demouri si trage pe urma concluzia !

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreys Sam Iul 23, 2011 10:12 am

Bbu ai jucat si mapa dinainte cu aim , dar nu am facut demo pentru k ii faceam altui jucator. Dar no-recoil se vede in demo.

Andreys
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de IGR - Fallen Angel Sam Iul 23, 2011 10:13 am

1 la mana ai no-recoil si 2 la mana ai warn pt dublupost
IGR - Fallen Angel
IGR - Fallen Angel
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 10:16 am

Andreys pai ces astea ? credeam ca esti " profy " asta insemnand sa acuzi cu dovezi .. am mai auzit eu astfel de afirmatii ca faceam la altul ban , tati tie ciuda ca am luat harta cand tu inca erai pe pistol ? am avut 59-16 .. daca mai vazut suspect trebuia sa opresti demoul respectiv si sa te apuci de al meu .. mi-ai facut demo pe fy_dust ? astept sa il vizionez cu placere .. apropo LAMBADA " m-am vizionat " cu acel demo al tau si tin sa te anunt ca , cam usor ai aruncat cu vorbele .. mai vizineazal de 2-3 ori si pe urma da-ti cu parerea ! dar vezi ca , cam repede ai acuzat

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de klauss* Sam Iul 23, 2011 10:28 am

Din cate vad uh ai mai fost sanctionat de 2 ori...cu ban... Asa ca se pare ca esti recidivist. ! In schimb o greseala o are si Andreys deoarece trebuia sa ii faca macar 30 de sec demo ...dupa care putea sa ii dea ban mapa urmatoare ! Parerea mea este ca acest player sa fie ''pedepsit'' cu vreo cateva zile sau max vreo saptamana 2 chiar...dupa care la prima greseala sa nu mai fie iertat !
klauss*
klauss*
Admin

Varsta : 31
Localizare : London

Sus In jos

Mesaj Scris de 3n3rgy Sam Iul 23, 2011 10:28 am

Esti cam indisciplinat pe server in primul rand ... ai luat nspe gaguri pt vbit urat de la admini...Si pe server, toti moderatorii sunt admini, asa ca nu vb. asa cu ei ca ei au grija de voi...
Ciudat e ca ai mai avut odata ban pt limbaj vulgar si atunci nu ai facut cerere de unban pt ca aveai dinamic...si ai continuat sa joci asa nestingherit...
Nu vad pe demo aim sau wall, deci dupa parerea mea nu esti un codat...
In schimb o sa las la atitudinea celui care ti-a dat ban sa judece daca iti scote banul sau ti-l mai lasa...
O seara faina! cheers
3n3rgy
3n3rgy
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreys Sam Iul 23, 2011 10:35 am

In acest demo nu are wall nici aim dar are no-recoil.
Sa vedem ce zic si ceilalti admini mai experimentati.

Andreys
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 10:38 am

3n3rgy te inseli in legatura cu limbajul chiar am postat pe forum despre adminul IGR - Mota care se pare ca nu mai are admin sau poate ma grabesc cu aceasta afirmatie oricum am vazut ca avea multe plangeri , imi daduse permanent pentru limbaj , insa nu mi se pare normal ca tu fiind administrator sa lasi la atitudinea unui copil daca sa mai intru pe server sau nu inseamna ca esti la nivel cu el ma refer ca si grad din moment ce spui ca nu am cod ceea ce mi se pare foarte LOGIC si NORMAL sa lasi la atitudinea lui nu mash fi chinuit sa postez daca stiam ca asta va fi raspunsul administratorului el o tinde pe alui ca am no recoil aim silent run etc , eu sper sa rezolvati problema banului as fi chiar poate " magar " dar as dori chiar suspendarea lui din cate am vazut are doar 18 Mesaje Postate deci nu mi se pare logic sa ramaneti la atitudinea lui , astept un ultim raspuns si sa se poata clarifica acest ban

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreys Sam Iul 23, 2011 10:52 am

klauss* a scris: Din cate vad uh ai mai fost sanctionat de 2 ori...cu ban... Asa ca se pare ca esti recidivist. ! In schimb o greseala o are si Andreys deoarece trebuia sa ii faca macar 30 de sec demo ...dupa care putea sa ii dea ban mapa urmatoare ! Parerea mea este ca acest player sa fie ''pedepsit'' cu vreo cateva zile sau max vreo saptamana 2 chiar...dupa care la prima greseala sa nu mai fie iertat !

Klauss uita-te sipe la sectiunea "Poze-demo codati" si apoi te duci la "Sa jucam Fazanul" si vezi cat are acel demo

Andreys
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de 3n3rgy Sam Iul 23, 2011 10:56 am

bbu a scris:3n3rgy te inseli in legatura cu limbajul chiar am postat pe forum despre adminul IGR - Mota care se pare ca nu mai are admin sau poate ma grabesc cu aceasta afirmatie oricum am vazut ca avea multe plangeri , imi daduse permanent pentru limbaj , insa nu mi se pare normal ca tu fiind administrator sa lasi la atitudinea unui copil daca sa mai intru pe server sau nu inseamna ca esti la nivel cu el ma refer ca si grad din moment ce spui ca nu am cod ceea ce mi se pare foarte LOGIC si NORMAL sa lasi la atitudinea lui nu mash fi chinuit sa postez daca stiam ca asta va fi raspunsul administratorului el o tinde pe alui ca am no recoil aim silent run etc , eu sper sa rezolvati problema banului as fi chiar poate " magar " dar as dori chiar suspendarea lui din cate am vazut are doar 18 Mesaje Postate deci nu mi se pare logic sa ramaneti la atitudinea lui , astept un ultim raspuns si sa se poata clarifica acest ban

Nu stiu pe ce forumuri ai stat tu, dar aici mota are rang ca mine...si niciodata nu ar da aiurea gag deoarece il cunosc de foarte mult timp...
Si am lasat la atitudinea celui care ti-a dat ban, deoarece din loguri se pare ca nu esti un player model... Smile deci pe viitor mai lucreza la atitudine... Smile
Aaa..sa nu uit...aici adminii sunt pana la 40, iar majoritatea sunt peste 20, deci nu mai arunca aiurea cuvintele daca nu cunosti realitatea celei mai vechi comunitati de GunGame din Romania...
Spor la frage!
3n3rgy
3n3rgy
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 11:09 am

Am zis unui coechipier " kakatule nu ma mai bloca " si am luat permanent am postat pe ingeriizone.forumz.ro ma rog nu asta ii problema , poate nu o is un player model dar nici codat nu sunt , as dori daca exista vreun grad mai mare decat al tau ca din cate vad se pare ca ii tii parte adminului Andreys desi spuneai ca nu am cod deci ce reiese de aici ? daca nu am cod mi se pare normal sa mi se scoata banul si sa pot juca din nou nu ?daca tu imi zici mie pe viitor sa lucrez la atitudine eu ce ar trebui sa iti raspund ? ca tu pe viitor sa lucrezi la corectitudine ? cam asta reiese

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de 3n3rgy Sam Iul 23, 2011 11:17 am

Eu sunt ownerul serverului...Rang mai mare nu exista... Smile ..Si asta e decizia mea...si asta ramane...depinde de adminul care te-a banat cat iti lasa banul...poate invatam toti din asta nu?
Spor..
3n3rgy
3n3rgy
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de bbu Sam Iul 23, 2011 11:22 am

Bullshit , CLOSED .. nu mai am ce cauta pe un server unde nu se stie de patron si de angajat , toata lumea face cum il taie capu , bafta oricum cu asemenea atitudine nu o sa cresteti in " playeri "

bbu
Membri

Sus In jos

Mesaj Scris de lambada Sam Iul 23, 2011 11:46 am

ADIOS.......closed.

lambada
Moderator Local

Sus In jos